Spillprat fra sofakroken

Spillvev

Om Bloggen

Jeg har en drøm…

Jeg drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker, film og sport.

spillvev_tswJeg er tobarnsmor og spillentusiast. I tre år blogget jeg ivrig fra sofakroken, men har nå hatt en lengre pause. Lysten til å blogge har imidlertid ikke sluppet taket, og bloggen blir fremdeles besøkt daglig, så noe flere poster kan det nok bli. Dog med ujevne mellomrom.

Nedenfor kan du lese om noen av mine spillerfaringer:

Nettbrettet er ypperlig til spilling. Den opplagte kandidaten er Wordfeud, mens spill som Machinarium,  The room og Valiant hearts: The great war byr på helt andre spillopplevelser. For øvrig er jeg alltid på jakt etter spill med gode historier. Her er noen favorittspill så langt:

Sammen med familiens yngste har jeg dessuten spilt meg gjennom plattformspill som Little Big Planet og Rayman Origins. Begge egner seg ypperlig for samspill mellom flere spillere.

Jeg har også stolt entret rollen som Natan Drake i Uncharted1: Drake`s fortune. Jeg elsket spenningen og gåtene, men slet med en del av de vanskeligste skytescenene som det var litt for  mange av i spillet.

I mange år har jeg vært trofast leser av bloggen til Spillpikene. De har gjort et pionerarbeid ved å synliggjøre kvinner som spillergruppe, og sette spill som tema i den offentlige debatt. Spillpikene inspirerer 🙂

Jeg snakker ikke om spill i lunsjpausen, men de som kjenner meg godt vet at jeg gamer. Men de vet også at jeg liker mange andre ting, som trening, musikk, bøker og lakrisbåter. Slik vil jeg at det skal være og har derfor valgt å være anonym.

Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Oppdatert 23. desember 2015

Reklamer

2 kommentarer på “Om Bloggen

 1. Maren
  3. november 2011

  Hei! Tusen takk for rosende omtale av Spillpikene, det varmer veldig. Jeg er rett som det er innom bloggen din og leser, og innser at jeg burde legge igjen flere kommentarer. Jeg liker prosjektet ditt her, og må innrømme jeg blir ganske nysgjerrig av å lure på hvem som står bak denne bloggen. Uansett: Stå på 🙂

 2. Spillvev
  5. november 2011

  Tusen takk, Maren. Veldig glad for at du leser bloggen og liker prosjektet. Det er et hobbyprosjekt og innlegg kommer når jeg har tid og lyst, og nå har du inspirert meg til å fortsette 🙂
  Jeg synes generelt det blir skrevet alt for lite om spill i media, og da oftest med fokus på anmeldelse av nye spill. Derfor var jeg veldig glad da jeg fikk tips om spillpikebloggen deres en gang for lenge siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Twittermeldinger

Spillvev: Tobarnsmor og spillentusiast. Spiller og blogger og drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker.
Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Arkiv

%d bloggere like this: