Spillprat fra sofakroken

Spillvev

Spill et vakkert eventyr på iPad

Brothers:a tale of two sons er tilgjengelig på nettbrett. Spillet er et vakkert og mektig eventyrspill myntet på et voksent publikum.

Vi møter lillebror og storebror som sammen må legge ut på en farefull ferd. En klassisk ramme for et eventyr, som likevel byr på overraskelser og stor variasjon i opplevelser, omgivelser og oppgaver som løses underveis. Brødrene må samarbeide for å overvinne hindringene, og samspillet mellom de to brødrene er et sentralt element både i spillopplevelsen og historien.

Eventyret fortelles fra begynnelse til slutt uten et eneste ord, og uten dialog mellom de to brødrene. I stedet rulles handlingen ut som en interaktiv fortelling som du selv driver framover ved hjelp av enkle mekanikker på nettbrett, spillkonsoll eller datamaskin. Dette spillet er ikke vanskelig å komme inn i, samtidig som jeg sjelden har vært borti et spill med så naturlig og god utvikling i både utfordringer og opplevelser. Spillet passer både for dem som er nye i spillverden og erfarne spillere som liker en god historie.

Brother’s: A tale of two son’s er utviklet i Sverige, og det er kanskje derfor jeg får assosiasjoner til Brødrene Løvehjerte, men også andre fortellinger som Ringenes herre og mer klassiske eventyr. Dette er rett og slett et vakkert og mektig eventyr for voksne, vel verd å bruke tid og penger på.

Reklamer

Én kommentar på “Spill et vakkert eventyr på iPad

  1. Tilbaketråkk: 12 gode spill for nettbrett | Spillprat fra sofakroken

Det er stengt for kommentarer.

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 25. desember 2015 av i Aktuelt, Spillomtale.

Twittermeldinger

Feil: Twitter svarte ikke. Vennligst vent noen minutter og last denne siden på nytt.

Spillvev: Tobarnsmor og spillentusiast. Spiller og blogger og drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker.
Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Arkiv

%d bloggere like this: