Spillprat fra sofakroken

Spillvev

Lyden av spillglede

Når guttegjengen samles foran et FIFA- spill er det lyden av spillglede som brer seg i huset. Diskusjonen går, taktikk diskuteres, tabber kommenteres, og jubelen står i taket når laget lykkes. 

FIFA byr også på autentisk bakgrunnslyd når fotballkamper skal spilles. Det velkjente stadionbruset er tilstede gjennom hele kampen, supportere med gledesrop og sang som bølger i takt med spillet. En seriøs kommentatorstemme som i treffende og velkjente formuleringer bidrar til en autensisk opplevelse av fotball. Dette er alvor. Alvorlig gøy.

Lyden av spillglede er lyden av ungdommer på jakt etter en ekstra ledning for å koble sammen tre maskiner, så de kan spille samme bane på spill og samarbeide mot en felles fiende. Det er lyden av diskusjoner når spillet er i gang og taktikken legges opp.

Lyden av spillglede er også lyden av ungdommer som leiter etter fotballen de brukte i går, og døren som slamrer igjen idet de stikker for å treffe kamerater på banen. …
….Og stillheten som senker seg i huset idet mor endelig kan sette seg i godstolen og finne fram sitt eget favorittspill…….

Reklamer

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 5. juni 2012 av i Spillopplevelse.

Twittermeldinger

Spillvev: Tobarnsmor og spillentusiast. Spiller og blogger og drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker.
Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Arkiv

%d bloggere like this: