Spillprat fra sofakroken

Spillvev

Gamer! Ungdomsbok for gamere

Endelig er dagen for release her!
War of Faluza er det mest omtalte spillet på mange år.
Enormt mye hype.

Slik starter boken Gamer – en bok om gamere som passer for ungdom. Et nytt spill lanseres og vennegjengen er klar. De har allered lang erfaring som gamere og strateger, ikke minst i spillet Warpath var de en uslåelig gjeng. Når War of Faluza lanseres er det duket for nye utfordringer.  Men vil spillet kreve de samme ferdighetene? Og vil gjengen hevde seg like godt som i Warpath?

Welcome to Faluza
Døren er låst.
Øretelefonene på.
Colaen på bordet.

Spillet er innstallert. Nå begynner arbeidet med å levle opp. Glemt er skole og Real Life. Men hvordan kan det ha seg at kompisen Marius har nådd level 30 og Yngve level 34 –  allerede? Her må det jobbes, og vår helt takker ja når den mystiske Bill tilbyr ham hjelp og viser vei for hvordan han raskt kan komme opp i level. Sammen med vennene danner de et guild og hevder seg helt i frontlinjen når det åpnes for mulighet til å kjempe om klingende mynt, ekte vare. Men så begynner mystiske ting å skje, også utenfor spillet. Forholdet til vennene settes på prøve. Og hvem er egentlig Bill?

THE GAME IS ON…

Gamer er boken du ikke kommer utenom hvis du er en ekte gamer. Tor Arve Røssland har levert en fantastisk spennende bok som er lettlest og passer for ungdom. Her er det mye godt gamerstoff og spenning fra første til siste side.

Hørt om Gamer
Den eneste feilen med boken er at den er for kort!
– Skikkelig spennende bok!
– Forfatteren burde hete Grøssland

Reklamer

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 24. mars 2012 av i Aktuelt, bokomtale.

Spillvev: Tobarnsmor og spillentusiast. Spiller og blogger og drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker.
Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Arkiv

%d bloggere like this: