Spillprat fra sofakroken

Spillvev

Portal 2 kommer i april

Portal er et kritikerrost spillHvorfor Portal 2 er årets spill (2011), skriver Pressfire.

Portal 2 er anmeldt både på Gamer og Spill.no. Spillet får henholdsvis ni av ti poeng hos Gamer, mens Spill.no gir terningkast 6. Les hva anmelderne skriver:

Førstepersons tenkespill, Spill.no

Anmeldelse: Portal 2,  Gamer.no

Portal 2 er oppfølgeren til Portal, som er et kjempekult spill hvor man erobrer en gunner og skyter portaler gjennom veggene for å ta seg fram i labyrinten. Spillet ble opprinnelig lansert somd el av the Orange Box og er satt som et slags laboratorium der man beveger seg trinn for trinn, etasje for etasje med stadig stigende vanskelighetsgrad. På mange måter blir verktøyet det samme som i et enhåndsskytespill, men her er det helt andre utfordringer enn å plaffe ned en motstander. Her må man være lur for å bevege seg fra A til Å – ofte må portaler skytes, syrebad forseres og store klosser flyttes for å åpne nye dører. En ikke så liten porsjon romfølelse og sans for fysikk kan være lurt, kombinert med en MacGyversk evne til å finne smarte løsninger.  Spillet har en utpreget futuristisk atmosfære og er en absolutt utfordring. Jeg synes du skal unne deg å se denne traileren av Portal – den er ganske illustrerende for spillets utfordringer.

Reklamer

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 8. april 2011 av i Ukategorisert med stikkord , , , .

Spillvev: Tobarnsmor og spillentusiast. Spiller og blogger og drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker.
Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Arkiv

%d bloggere like this: