Spillprat fra sofakroken

Spillvev

Return to Mysterious Island – et adventure spill

Return to Mysterious IslandReturn to Mysterious Island er et eventyrspill i reneste Robinson Crusoe stil. Her strander du på en øde øy og må selv finne ut både hvordan du skal overleve og hvordan du skal få kontakt med omverden og komme bort fra øya. Møte med den lille apen Jepp gjør livet både hyggeligere og utvider muligheten til å løse vanskelige oppgaver som å klatre i trær og krysse dype kløfter.

Inventory - Return to Mysterious Island

Spillet er et typisk pek-og-klikk-spill, der du må løse ulike gåter, pusslespill og andre oppgaver. Det starter med at Mina skylles i land på en strand etter forlis med seilbåten, og i første omgang må finne mat og ved for å samle krefter til å utforske resten av øyen. Spillet er inspirert av Jules Vernes klassikere, og da er det vel ingen overraskelse at både kaptein Nemo og Nautilus dukker opp og er sentrale for løsningen av spillet. Det finnes også en oppfølger til dette spillet, Return to Mysterious Island ll.  Her finenr du flere adventure games fra Kheops studio.

Flere adventure spill

En håndfull adventure games

Reklamer

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 13. november 2010 av i Ukategorisert med stikkord , , , .

Spillvev: Tobarnsmor og spillentusiast. Spiller og blogger og drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker.
Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Arkiv

%d bloggere like this: