Spillprat fra sofakroken

Spillvev

World of Goo, fysikk og puzzle games

Dette er et utrolig sjarmerende spill med utfordringer og oppgaver som øker i vanskelighetsgrad.  Spillet byr på utfordrende oppgaver der man må spille på lag med fysiske lover og regler for å komme i mål. Blir det for vanseklig kan du jo be poden (evt  lillebror) om hjelp – han får det sikkert til 🙂 

Og hva sier anmelderne?

Vinneren i kategorien «årets beste nedlastbare spill»  World of Goo er et superb puzzle game. «Med humoristisk satire, lummer og til tider tivolihorroraktig stemning og ikke minst fabelaktig kreative oppgaver som krever like oppfinnsomme løsninger, klatrer «World of Goo» helt til toppen blant byggespillene for oss som har en liten ingeniør i magen», skriver Vg.nett.

Les mer om puzzle  videogames på wikipedia

Noen flere spill med oppgaveløsning

Zoombinis

Zoombinis og hulemysteriet er et spill hvor zoombiniene legger ut på en ferd for å redde vennene sine som er stengt inne i den mystiske hulen. På sin ferd må de løse står utfordringene i kø – her er det oppgaveløsning som noen hver må bryne seg på. Dette spillet passer godt hvis du liker å løse oppgaver matteoppgaver uten tall og likninger. Her må du bruke vitenskapelige tenkemåter, her må du organisere informasjon og avsløre vanskeligemønstre. Ikke la deg skremme – dette er et virkelig artig spill. og det finnes også flere spill i serien.

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 10. november 2010 av i Ukategorisert med stikkord , , , , , .

Spillvev: Tobarnsmor og spillentusiast. Spiller og blogger og drømmer om den dagen spill får samme kulturelle status som bøker.
Du kan kontakte meg på epost: spillvev [a] gmail.com

Arkiv

%d bloggere like this: